ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μαζί για τον Βόλο»: Ανοιχτή εκδήλωση στην Αγριά για τη διαχείρηση του νερού

Στιγμιότυπο 2019 04 08 7.18.10 μμ 455x250 1

Ανοιχτή εκδήλωση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διαχείρισης νερού διοργανώνει η δημοτική κίνηση
“Μαζί για τον Βόλο” την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 20.00 στην Αγριά.

KEN 728X100

Σε ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

«Η διαχείριση των υδάτων και η ποιότητα του πόσιμου νερού είναι ένα από τα πιο ζωτικά ζητήματα των τοπικών κοινωνιών. Παλαιωμένες και ακατάλληλες σωληνώσεις, ανεπαρκή δίκτυα και αναξιοποίητα πηγαία ύδατα, ξεπερασμένη τεχνολογία και επιβαρυμένες γεωτρήσεις, αλλά και η επίδραση της κλιματικής κρίσης, αποτελούν σημαντικές πτυχές του ζητήματος, που απηχούν σε μεγάλο βαθμό της κατάστασης του δικτύου ύδρευσης της πόλης μας.

Το πρόβλημα στην ύδρευση της περιοχής της Αγριάς και της μεγάλης ταλαιπωρίας που προκάλεσε στην τοπική κοινωνία, ειδικά σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη και για την τοπική οικονομία, είναι ενδεικτικό αφενός της αδυναμίας της Δημ. Αρχής να δώσει αξιόπιστες λύσεις και αφετέρου της απουσίας υλοποίησης έργων εδώ και επτά χρόνια, στην κατεύθυνση της βελτίωσης και της αναβάθμισης της ποιότητας της ύδρευσης.

Ξεκινάμε τη συζήτηση για τη βελτίωση της διαχείρισης των υδάτων και της ποιότητας του νερού από την Αγριά. Διοργανώνουμε ανοικτή εκδήλωση την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 20:00, στο χώρο του καφέ-μπαρ HAYATT, με κεντρικό ομιλητή τον Νικήτα Μυλόπουλο, καθηγητή του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αντικείμενο “Έργα Προστασίας και Αξιοποίησης Υδατικών Πόρων”. 

Στη συζήτηση θα παρέμβουν ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, Ιάσονας Αποστολάκης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.»

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!