Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού από τις πρυτανικές Αρχές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

3085506


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021, 14:53

Μήνυμα υπέρ της αναγκαιότητας του εμβολιασμού στέλνουν με ανακοίνωσή τους οι πρυτανικές Αρχές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. «Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος, είναι μια πράξη ανθρώπινης αλληλεγγύης, κοινωνικής ευθύνης και εμπιστοσύνης στην επιστήμη αφού θα ενισχύσει σημαντικά τη συλλογική υγεία και θα επιταχύνει την επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, είναι αναμφισβήτητο πως μόνο τα εμβόλια μας προσφέρουν μια ισχυρή προστασία απέναντι στον κορωνοϊό, όχι μόνο σε εμάς που το κάνουμε, αλλά και σε όλα τα άτομα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή. Κάνοντας το εμβόλιο θωρακίζουμε υγειονομικά τους εαυτούς μας αλλά και τους άλλους, είναι συνεπώς μια σοβαρή πράξη αλληλεγγύης και ευθύνης» προστίθεται.

«Όλοι εμείς που θέλουμε να ξαναβρεθούμε στα αμφιθέατρα, που επιθυμούμε να βγούμε ξέγνοιαστα πάλι να διασκεδάσουμε σε μεγάλες παρέες, που βιαζόμαστε να ξαναπάρουμε πίσω τη ζωή που στερηθήκαμε τόσο καιρό, αλλά που ταυτόχρονα δεν θέλουμε να αρρωστήσουν εξαιτίας μας αγαπημένα πρόσωπα, μπορούμε να τα πετύχουμε όλα αυτά με το εμβόλιο» καταλήγουν οι πρυτανικές Αρχές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021, 14:53

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!