ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάντησε σε Μουλά ο Ολυμπιακός Βόλου: «Έωλες και αστήρικτες οι καταγγελίες σου»

OLYMPIAKOS VOLOU SITE MAIN 715x400 2 7
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Απάντηση στα όσα κατέγγειλε ο Γιώργος Μουλάς, εξέδωσε με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθόλευκοι χαρακτηρίζουν έωλες και αστήρικτες τις καταγγελίες του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργου Μουλά.

KEN 1

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού Βόλου:

Αγαπητέ Γιώργο,

Σε απάντηση της επιστολής σου από τις 13 Ιουλίου του 2021 θέλουμε να σου γνωρίσουμε ότι ουδόλως συμμεριζόμαστε την ανησυχία σου όπως και τις αόριστες καταγγελίες σου για απειλές προς το πρόσωπο σου όπως και άλλων νέων μελών του Συλλόγου μας.

Θεωρούμε επίσης έωλες και αστήρικτες τις καταγγελίες σου για σχέση των υποτιθέμενων απειλών με μέλη του ΔΣ. Μακριά από εμάς οι πρακτικές αυτές. Δεν τις χρησιμοποιήσαμε ποτέ και δεν εκφράζουν το ήθος και το ύφος της λειτουργίας του παρόντος ΔΣ.

Σε κάθε περίπτωση σου γνωρίζουμε ότι έχουμε προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή της σημερινής ΓΣ, που είμαστε σίγουροι ότι θα διεξαχθεί μέσα σε ένα κλίμα συνέναισης και αγάπη προς τον Ολυμπιακό μας και όχι στο βεβαρυμμένο κλίμα που αναφέρεις στην επιστολή που δεν υφίσταται.

Κλείνοντας την απάντηση μας δηλώνουμε ότι όλα τα μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Νόμος είναι ευπρόσδεκτα σήμερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας για το καλό του Συλλόγου μας.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!