Ασημένια η Βελέντζα στο Πανελλήνιο Κ18 στον Βόλο

k18panthessaliko
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, κατέκτησε η αθλήτρια της Νίκης Βόλου Ανδρομάχη Βελέντζα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Ιουλίου 2021 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο.

KEN

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” συμμετείχε με επτά αθλητές – τριες, εκ των οποίων οι πέντε δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις ώστε να συεμμετέχουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, ωστόσο η προσπάθειά που κατέβαλαν είναι σημαντική.

Οι αθλητές-τριες που συμμετείχαν:

Αγόρια

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ  ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΑΙΡΑ

ΓΚΟΓΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 100Μ

Κορίτσια

ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ  ΤΡΙΠΛΟΥΝ 2η θέση 

ΡΕΠΠΟΥ ΖΩΗ  ΜΗΚΟΣ 12η θέση

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΥΨΟΣ

ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 400Μ

Επισημαίνεται ότι, ο Γιώργος Τάκης επανεξελέγη γι ακόμη μία θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη στις πρόσφατες εκλογές και στο νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ορίστηκε εκ νέου έφορος του τμήματος.

Ο Γιώργος Τάκης για περισσότερο από έξι χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό του τμήματος στίβου του Συλλόγου.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του στίβου κι από το 2018, οπότε κι έπαψε η λειτουργία της, “τρέχει” το τμήμα από τη θέση του εφόρου.

Έχει καταφέρει, κάθε χρόνο το τμήμα στίβου, ν’αυξάνει τους αθλητές του, ενώ έχει αναλάβει εξ’ολοκλήρου ο ίδιος προσωπικά το τμήμα, σε επίπεδο οργανωτικό, διοικητικό και οικονομικό.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!