Βόλος: Ανήσυχοι οι καταστηματάρχες της εστίασης – Τι λένε στο TheNewspaper.gr

estiasi 4

Αναστάτωση και ανησυχία επικρατεί στους καταστηματάρχες της εστίασης του Βόλου, σχετικά με τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν για τους εσωτερικούς χώρους και για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από αυτούς.

KEN 728X100

Το TheNewspaper.gr, μίλησε με δύο εξ αυτών και σας παρουσιάζει τις απόψεις του για την κατάσταση την οποία βιώνουν.

Αβραάμ Μαρούφ, ACIO Espresso Room

«Εμείς κυρίως λειτουργούμε ως take away, αλλά σίγουρα το χειμώνα θα θέλαμε και κόσμο στο εσωτερικό του μαγαζιού. O τζίρος είναι μειωμένος και με αυτά τα νέα μέτρα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μειωθεί ακόμη περισσότερο. Σίγουρα μας προβληματίζει ο διαχωρισμός που θα πρέπει να κάνουμε στον κόσμο εάν κάποιος που δεν έχει κάνει εμβόλιο θελήσει να κάτσει στο εσωτερικό του καταστήματος. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση μας ρίχνει το μπαλάκι, διότι δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες της».

Παναγιώτης Νάνης, “Το Κονάκι”

«Είμαι υπέρ του εμβολίου, καθώς δεν μπορεί να πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Φυσικά είναι στην κρίση του καθενός το τι θα κάνει, αλλά όποιος θέλει να δουλέψει θα πρέπει να έχει γεμάτο το μαγαζί του. Πρέπει να γυρίσει η ψυχική υγεία στον κόσμο, με το διαχωρισμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους θα πληγούν και πάλι οι επιχειρήσεις. Άμα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα έχει κανείς δουλειά. Το μόνο που δουλεύει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι τα τουριστικά. Οι μεγάλες αίθουσες θα «πεθάνουν» και θα επικρατήσει το delivery και το take away.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!