Ο Αργύρης Κοπάνας στα Άνω Λεχώνια – Παρεμβάσεις σε πάρκινγκ και οδοποιία

IMG 160695bd7dc50205c85c1bd02700c397 V
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στα Άνω Λεχώνια βρέθηκε ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΚ Άνω Λεχωνίων, Γρηγόρη Τουφεξή, όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες οδοστρωσίας από τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών.

KEN 1

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος, υλοποιήθηκε τεχνική παρέμβαση διαμόρφωσης του κεντρικού υπαίθριου χώρου στάθμευσης με διάστρωση με θραυστό υλικό και διαπλάτυνση, ενώ σε δεύτερη φάση θα γίνει επίστρωση πετρελαικού.Επίσης, αποκαταστάθηκαν πλήρως οι φθορές του οδοστρώματος με τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα στην οδό “Μεθώνης”, η οποία αποτελεί κύρια οδό του εσωτερικού οδικού δικτύου των Άνω Λεχωνίων, που εξυπηρετεί δεκάδες κατοικίες.

Ο Αργύρης Κοπάνας από τα Άνω Λεχώνια σημείωσε τα εξής: “το σύνθημά μας είναι έργα παντού. Σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Έργα ουσίας, έργα, που βελτιώνουν την καθημερινότητα. Το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου, ξεδιπλώνεται ολοένα περισσότερο και εκτελείται από τις τεχνικές μας υπηρεσίες.Μέχρι το πέρας της τρέχουσας θητείας θα έχει αλλάξη η όψη, η εικόνα, σε ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου μας. Σε αυτή την προσπάθεια, η συμμετοχή των τοπικών προέδρων, των συμβούλων και, βεβαίως, των συνδημοτών μας είναι καθοριστική”.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!