ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για το νέο βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη «Μία σελίδα την ημέρα»

q0y50 elpidoforos amerikhs

O Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος είναι ένας φάρος για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Στο πρόσωπό του βλέπει ο καθένας το πάθος του για τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, την αγάπη που δίδαξε ο Χριστός σε όλο το φάσμα, με όλο τον πλούτο της ψυχής του και της μόρφωσής του.

KEN 728X100

Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη η έγνοια του για τον συνάνθρωπό του. Έκπληξη όμως ήταν για όλους εμάς, εδώ στον εκδοτικό μας οίκο, η επιστολή που απέστειλε στο γραφείο μας στην Αμερική, στην οποία αναφέρεται στο βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη, «Μία Σελίδα την Ημέρα», το βιβλίο της γνωστής παρουσιάστριας που ήδη εξαντλήθηκε και προχώρησε στη δεύτερη έκδοση.

Η συγκίνηση σε όλη την ομάδα του εκδοτικού μας οίκου είναι τεράστια, καθώς πριν καλά-καλά επιβραβευθεί η εκδοτική μας προσπάθεια με την αγάπη του κόσμου, έρχεται αυτή η μακροσκελής επιστολή του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου ως ευλογία και παρότρυνση για τη συνέχεια, με τις ευχαριστίες του και τις θερμές ευχές του στη συγγραφέα για το σημαντικό βιβλίο της με τα αισιόδοξα μηνύματα αγάπης και ανθρωπιάς.

O Σεβασμιώτατος Ελπιδοφόρος αφού λέει πως «μετ’ ευχαριστίας» δέχθηκε το βιβλίο με τίτλο «Μία σελίδα την ημέρα», στη συνέχεια της επιστολής του αναφέρεται στον Άγιο Γρηγόριο Αρχιεπίσκοπο Θεσσαλονίκης του Παλαμά, ο οποίος τιμούσε τα γράμματα και τη γνώση, μιλώντας για τον κρυμμένο και ατίμητο θησαυρό που κρύβουν τα βιβλία, παροτρύνοντας τον κόσμο να διαβάζει, καθώς ένας συγγραφέας μέσα από το έργο του μεταδίδει τη γνώση, ενώ το έργο του παραμένει ζωντανό στην ανθρωπότητα ακόμη και μετά τον θάνατό του.

Στη συνέχεια, μεταφέρει τις ευχές του στη Ζήνα για υγεία και κάθε καλό στη ζωή της, προσθέτοντας πως επιθυμεί την απρόσκοπτη συνέχιση του συγγραφικού της έργου όπως και του δημοσιογραφικού.

Κι εμείς, φυσικά, παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή, με βαθιά συγκίνηση για τις ευλογίες του…

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!