ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την αιματηρή συμπλοκή του περασμένου Σεπτεμβρίου

3090347
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 12:41

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο δύο παρέες είχαν κλείσει ραντεβού, μέσω Facebook, στο προαύλιο εκκλησίας στην Καλλιθέα για να λύσουν μια παρεξήγηση, όμως η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, οδηγώντας σε συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματίες.

Αποτέλεσμα ήταν ένα 22χρονο παιδί να τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρες και κλοτσιές που δέχτηκε στο σώμα του και να προσπαθεί μέχρι σήμερα να επανέλθει.

Για το αιματηρό περιστατικό συνελήφθησαν αρχικά ένας 22χρονος και ένας 30χρονος, ενώ μετά από συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Ασφάλειας και της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, εντοπίστηκε και ο τρίτος εμπλεκόμενος, χθες, 24 Ιουλίου και μεσημεριανές ώρες, στην περιοχή της Καλλιθέας, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών.

Όπως αποδείχτηκε, ο τρίτος συλληφθείς έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές στην περιοχή της Καλλιθέας και του Πειραιά, ενώ έχει πάρει μέρος και στον άγριο ξυλοδαρμό Αρχ/κα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (ο οποίος βραβεύτηκε για τη διάσωση ατόμων στο Μάτι) τον Σεπτέμβριο του 2019, στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε οπαδικές συγκρούσεις μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 13:56

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!