ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βέλη» Μεϊκόπουλου: « H ΕΡΤ των αρίστων δεν έδειξε τη μεγαλύτερη στιγμή του Λευτέρη Πετρούνια»

meik 3
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος έριξε τα «βέλη» του για την «ΕΡΤ των αρίστων» που δεν έδειξε την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

KEN

Η ανάρτηση του:

Πρώτα στο όνομα της εξυγίανσης την έκλεισαν μια νύχτα κατηγορώντας την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων ως τεμπέληδες και βολεμένους του Δημοσίου..

Έπειτα, αφού ο Σύριζα την άνοιξε ξανά ως κυβέρνηση, ούρλιαζαν απο το πρωί μέχρι το βράδυ, ότι μετατράπηκε σε κομματικό μέσο, ότι ο Σύριζα βόλευε στρατιές δικών του, έβριζαν χυδαία έγκριτους δημοσιογράφους που τόλμησαν να αναλάβουν μια εκπομπή στο παραμάγαζο, όπως την αποκαλούσαν περιπαιχτικά, παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός, τα στελέχη και οι βουλευτές τους δεν έλειψαν ποτέ απο καμία εκπομπή, από κανένα πάνελ, απο κανένα δελτίο.

Αφού ανέλαβαν ξανά τα ηνία, πάλι στο όνομα της εξυγίανσης απο την “λεηλασία” στα χρόνια του Σύριζα έφεραν τους δικούς τους ανθρώπους, τους άριστους. Αυτούς που υποτίθεται είχαν βαθιά γνώση της ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας και της τηλεοπτικής αγοράς. Τόση γνώση και πείρα που όταν ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή του Έλληνα αθλητή Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δεν τον είδε κανένας, γιατί η ΕΡΤ των αρίστων δεν τον πρόβαλε ποτέ..

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!