Λάρισα: «Ντοκιμαντέρ-“ύμνος” στη Θεσσαλική Αστυνομία» – Πρώτη παγκόσμια προβολή σε ένα γεμάτο Κηποθέατρο (φωτο-βίντεο)

IMG 20210725 204910 1400x1051
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την πρώτη παγκόσμια προβολή σήμερα το βράδυ της Κυριακής στο Κηποθέατρο της Λάρισας, του ντοκιμαντέρ της Ελληνοαμερικανίδας σκηνοθέτιδος και δημοσιογράφου, Αθηνάς Κρικέλη, με τίτλο «Proud Blue» (Περήφανο Μπλε), παρουσία πλείστων σημαινόντων προσώπων της πολιτικής σκηνής και των σωμάτων ασφαλείας.

KEN

Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής της «Ellopia Films USA», επικεντρώνεται στην δράση της Ελληνικής Αστυνομίας του γεωγραφικού διαμερίσματος της Θεσσαλίας, την καινούρια πραγματικότητα κάτω από την πανδημία του κορωνοϊού και το πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στις πόλεις και τα χωριά του τόπου μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά σπουδαία πρόσωπα της Θεσσαλίας, με πρώτους τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Αστέριο Μαντζιώκα, και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Κώστα Τσουβάλα, οι οποίοι μίλησαν στο κοινό από τη σκηνή του Κηποθέατρου. Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο διοικητής της 1ης Στρατιάς, Πέτρος Δεμέστιχας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας και πολλά σημαντικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη φιλαρμονική ορχήστρα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία συνοδεύτηκε από την κρυστάλλινη φωνή του Λαρισαίου τενόρου Βασίλη Κούρτη.

Τέλος, πριν την έναρξη του ντοκιμαντέρ, βραβεύτηκε η επικεφαλής της Μουσικής Υπηρεσίας της Αστυνομίας και ο τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.

Ακολουθεί οπτικοακουστικό υλικό από την βραδιά:

Αστέριος Μαντζιώκας

Κώστας Αγοραστός

Βράβευση της επικεφαλής της Μουσικής Υπηρεσίας της Αστυνομίας

Δείτε φωτογραφίες:

Δημήτρης Αυλογιάρης

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!