ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε από οδηγό ταξί

453275Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, 09:40

KEN 728X100

 

Η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε την απροκάλυπτη επίθεση που δέχθηκε από οδηγό ταξί επειδή ζήτησε απόδειξη!

Όπως υποστηρίζει η γνωστή δημοσιογράφος, όταν προσπάθησε να βγει από το ταξί, εκείνος την παρέσυρε με το όχημά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα πόδια και το χέρι της. «Με χτύπησε, με παρέσυρε με το ταξί και με έκλεψε για 7 ευρώ! Η διαφορά ήταν 7 ευρώ».

Συγκεκριμένα, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βγαίνω και γυρίζω με μεγάλη ταχύτητα, πρόσωπο στην πόρτα του πίσω καθίσματος και για να μην προλάβω να τον φωτογραφίσω, είτε αυτόν είτε την πινακίδα, ξεκινάει, περνάει πάνω από τα πόδια μου, με ρίχνει κάτω, με παρασέρνει περίπου δύο μέτρα. Το χέρι μου και η τσάντα μου είναι μέσα στο αυτοκίνητο, με χτυπάει και βαράει και η πόρτα πάνω μου».

«Μου δίνει πολύ λίγα ρέστα. Όταν τον ρώτησα, μου είπε πως η διαδρομή ήταν 13,30 ευρώ ενώ το ταξίμετρο ήταν νεκρό. Και μου έδειξε μια εφαρμογή. Από ότι μου εξήγησαν αργότερα, αυτή η εφαρμογή είναι ο τρόπος με τον οποίο «κλέβουν» οι οδηγοί ταξί, που δεν είναι επαγγελματίες και δη σωστοί, τους τουρίστες» πρόσθεσε η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Τέλος, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου συμπλήρωσε πως «φεύγει γρήγορα, μπαίνει στη θέση του οδηγού και βάζει μπροστά. Του φωνάζω για την τσάντα μου! Ανοίγει το παράθυρο του συνοδηγού και μου πετάει την τσάντα στο πεζοδρόμιο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!