ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγωνία και προσευχή στον Ολυμπιακό Βόλου για τη μάχη του Σπύρου Παπακωνσταντίνου

Στιγμιότυπο 2021 08 03 8.51.48 πμ
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αγωνία επικρατεί στην ερυθρόλευκη οικογένεια του Βόλου από χθες, όταν έγινε γνωστή η είδηση για τον σοβαρό τραυματισμό του Σπύρου Παπακωνσταντίνου με τη μοτοσυκλέτα του, το λεπτό χειρουργείο και την νοσηλεία του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

KEN 2

Σε ανακοινώσεις τους τα στελέχη της ομάδας αναφέρουν:

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του Σπύρου Παπακωνσταντίνου, διευθυντή της ΠΑΕ, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε ατύχημα με τη μηχανή του και νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Ο Σπύρος τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στον Βόλο έχει γίνει Βολιώτης και προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον Ολυμπιακό Βόλου. Σπύρο κράτα γερά, είσαι παλικάρι…Σου ευχόμαστε να γίνεις γρήγορα καλά και να επιστρέψεις πιο δυνατός κοντά μας».

Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και όλη η Ολυμπιακή οικογένεια εκφράζουν την συμπαράσταση και την αγάπη τους στον διευθυντή της ΠΑΕ Σπύρο Παπακωνσταντίνου και στην οικογένεια του που μετά από τροχαίο ατύχημα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου. Σπύρο σου ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Σύντομα να είσαι πάλι κοντά μας γερός και δυνατός».
Austrian Boys Club: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την στήριξή μας στον Σπύρο Παπακωνσταντίνου, τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας που περνάει κρίσιμες ώρες στην εντατική μετά το ατύχημα που είχε με το δίκυκλο του σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί. Ο Θεός να βάλει το χεράκι του να πάνε όλα καλά. Βάστα γερά Σπύρο… Όλοι μας από μια προσευχή. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας… Ότι κι αν χρειαστεί, αίμα η οτιδήποτε άλλο είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!