ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Σκιάθου: «Προσβλητική η συμπεριφορά του δημάρχου απέναντι στον Χ. Θεοχάρη, τη Ζ. Μακρή και τον Κ. Μαραβέγια»

skiathos 3

H ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σκιάθου και ο πρόεδρος της Νίκος Φεγγερός με ανακοίνωση που εξέδωσαν το πρωί της Τρίτης καταγγέλουν το δήμαρχο Σκιάθου, Θ. Π. Τζούμα για προσβλητική συμπεριφορά κατά των κυβερνητικών στελεχών ( Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης και η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή) που επισκέφθηκαν χθες το νησί της Σκιάθου.

KEN 728X100

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δύο στελέχη της κυβέρνησης, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης και η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση σε ανοιχτή συζήτηση για τον τουρισμό, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Μπούρτζι του νησιού μας. Επιπλέον, τα κυβερνητικά στελέχη συνόδευε ο Βουλευτής Μαγνησίας κ Κων/νος Μαραβέγιας.

Κατά την προσέλευση στην αίθουσα, ο δήμαρχος κ. Θ. Π. Τζούμας επιτέθηκε φραστικά με χυδαιότητα στην Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή προσπαθώντας να τη διώξει από την αίθουσα “επειδή η συνεδρίαση είναι του Δήμου”. Αργότερα, ο κ Θ. Π. Τζούμας κι ενώ η συνεδρίαση βρισκόταν σε εξέλιξη, επανέλαβε την εμμονική του επίθεση και αποπειράθηκε να διώξει και πάλι την Υφυπουργό από το πάνελ των ομιλητών.

Η σοβαρότητα, η ψυχραιμία και η αίσθηση ευθύνης των κυβερνητικών στελεχών, κυρίως με την παρέμβαση του Υπουργού Τουρισμού που υπερασπίστηκε την Υφυπουργό Παιδείας, διέσωσαν το κύρος του νησιού μας, απέναντι και σε ξένους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στη συζήτηση. Επιπρόσθετα, ο κ Θ. Π. Τζούμας κατά την εναρκτήρια προσφώνησή του, απαξίωσε επιδεικτικά και τον Βουλευτή Μαγνησίας κ Κωνσταντίνο Μαραβέγια, καθώς δεν έκανε καμία αναφορά στην παρουσία του στην εκδήλωση, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο και οι στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς, τους οποίους προφανώς αγνοεί.

Αν και, ουδεμία αντίδραση δεν υπήρξε από την πλευρά των ανθρώπων της συνοδείας των κυβερνητικών στελεχών, ούτε επίσης από τα στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου που συνόδευαν τους καλεσμένους, δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηροί!

Δεν αποτελεί δικαίωμα του κ. Θ. Π. Τζούμα να επιλέγει το πότε οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη της διακυβέρνησης της Ελλάδας και οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα συμμετέχουν και θα εκπροσωπούν τους πολίτες της χώρας και της Σκιάθου. Ο ίδιος είναι εκπρόσωπος του Δήμου Σκιάθου και όχι των ατομικών του επιλογών!

Δεν αποτελεί δικαίωμα του κ. Θ. Π. Τζούμα να μην τηρεί τα τυπικά και άτυπα πρωτόκολλα διαχείρισης δημόσιων εκδηλώσεων, όταν παρίστανται στελέχη κυβερνητικά ή άλλων φορέων. Οφείλει να εφαρμόζει τους κανόνες και όρους της δημόσιας πραγματικότητας και όχι του σπιτιού του!

Δεν αποτελεί δικαίωμα του κ. Θ. Π. Τζούμα να “φιλοξενεί” όσους επισκέπτονται το νησί μας, σύμφωνα με τις δικές του γνώσεις και συνήθειες αγένειας και αξεστοσύνης. Οφείλει να μάθει και να σέβεται κανόνες δημόσιας συμπεριφοράς και ευγένειας!

Δεν αποτελεί δικαίωμα του κ. Θ. Π. Τζούμα να εκπροσωπεί μόνον τα ατομικά του συμφέροντα, αλλά όλων των Σκιαθιτών τα οποία είναι αλληλένδετα με το τουρισμό. Οφείλει να συνεργάζεται με τα κυβερνητικά στελέχη, ακόμη κι αν δεν είναι της αρεσκείας του!

Δεν αποτελεί δικαίωμα του κ. Θ. Π. Τζούμα να μην συγκρατεί τον χαρακτήρα και τις εμμονές του, και να επιτίθεται σε Υφυπουργό της κυβέρνησης, και μάλιστα γυναίκα, με τέτοιο χυδαίο τρόπο. Οφείλει να συγκρατείται και να έχει αυτοέλεγχο, ειδάλλως να παραιτηθεί για το καλό του τόπου και το δικό του!

Τέλος, ο κ Θ. Π. Τζούμας οφείλει, τουλάχιστον, να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την πρωτάκουστη, εξόχως απρεπή, απαράδεκτη και χυδαία συμπεριφορά του, απέναντι στα κυβερνητικά στελέχη και τους εκατοντάδες ψηφοφόρους τους στο νησί.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!