Με μισάωρη καθυστέρηση τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Μαγνησίας για την Αθήνα λόγω της πυρκαγιάς

fotia 28

Κανονικά, με παράκαμψη μέσω Θήβας λόγω των πυρκαγιών και με μικρή χρονική καθυστέρηση, γίνονται τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας από και προς Βόλο και Αθήνα.

KEN 728X100

«Από Θήβα γίνεται παράκαμψη προς Μαγούλα και από εκεί προς Ελευσίνα, με χρονική καθυστέρηση της τάξης της μισής ώρας, σε σχέση με την κανονική διάρκεια του ταξιδιού» επισήμανε ο πρόεδρος Δημήτρης Κολυνδρίνης μιλώντας στο TheNewspaper.gr.

Στο ερώτημα αν υπήρξαν ακυρώσεις από πολίτες, που ανέβαλαν το ταξίδι τους με τα ΚΤΕΛ λόγω των πυρκαγιών, ο κ.Κολυνδρίνης απάντησε αρνητικά, επισημαίνοντας ότι οι περισσότεροι επιβάτες ταξιδεύουν για τις θερινές διακοπές τους και έχουν ήδη κλείσει και προγραμματίσει τη διαμονή τους στον προορισμό τους.

Σήμερα είναι προγραμματισμένα να εκτελεστούν 11 δρομολόγια από Αθήνα προς Βόλο και άλλα 11 από Βόλος προς Αθήνα και όλα θα εκτελεστούν κανονικά.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλεται η κυκλοφορία αμαξοστοιχιών

Αναστέλλεται η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών 56 και 57 στην διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, εξαιτίας της συνεχιζόμενης κατάστασης στο μετωπο της πυρκαγιάς στο τμήμα Αθήνα- Οινόη.

Νωρίτερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε και την αναστολή των δρομολογίων των αμαξοστοιχιών 54 και 55.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!