Η Βαγενά στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο-Αντάμωμα Θεσσαλών

vagena

Η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Λάρισας κ. Άννα Βαγενά, παραβρέθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου, στην πολιτιστική βραδιά, στην πλατεία του Δήμου Ελασσόνας, που διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» στα πλαίσια του 12ουΠαγκόσμιου Συνεδρίου-Αντάμωμα Θεσσαλών.

Το συνέδριο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ελασσόνας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι απόψε ανάμεσά σας. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

Έχω πάντα στην ψυχή μου και στο μυαλό μου τους απόδημους Έλληνες που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της γης. Γιατί για εμένα, όπου υπάρχουν Έλληνες, υπάρχει Ελλάδα, όπου υπάρχουν Θεσσαλοί, υπάρχει Θεσσαλία.

Με συνδέουν ωραίες αναμνήσεις με την Συνομοσπονδία και τον Πρόεδρό της, τον κ. Γκίκα, γιατί το 2010 σε μια μεγάλη περιοδεία που πραγματοποίησα στην Ευρώπη παίζοντας την «Αγγέλα Παπάζογλου», συνεργαστήκαμε στην διοργάνωση της παράστασης στην Νυρεμβέργη. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, γιατί όλοι οι Έλληνες μετανάστες της Νυρεμβέργης βοήθησαν όσο μπορούσαν, κουβαλώντας ακόμα και τα σκηνικά και καρέκλες για να γίνει η παράσταση.

Αυτή είναι για εμένα η Ελλάδα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, σ’ όποιο μέρος της γης κι αν βρίσκεται.»

Στη φωτογραφία: ηΒουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.Λάρισαςκ. Άννα Βαγενά με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντή Γκίκα, την Γενική Γραμματέα κ. Φωτεινή Μίχου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα. (08/08/2021)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!