Κόκκαλης: «Οι ουτοπικές νεοοθωμανικές ονειρώξεις του Ερντογάν και η αναθεωρητική πολιτική του, πρέπει να πάρουν αποστομωτική απάντηση»

kokkalis vouli 780x405
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Η απέλαση του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας από το Τουρκικό καθεστώς συνιστά κατάφωρη πρόκληση και προσβολή κατά της χώρας μας» σημειώνει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης με αφορμή την απέλαση από την Τουρκία του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. ΓιώργουΒαρυθυμιάδη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κόκκαλη: «Η απέλαση του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας από το Τουρκικό καθεστώς συνιστά κατάφωρη πρόκληση και προσβολή κατά της χώρας μας. Έρχεται ως συνέχεια μίας κλιμακούμενης συμπεριφοράς από την Τουρκία που βήμα – βήμα καταστρατηγεί κανόνες καλής γειτονίας, διεθνείς συνθήκες και νόμους και επιβεβαιώνει την άποψη πως η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν απέναντί τους έναν επικίνδυνο «εταίρο» με μεσαιωνικές αντιλήψεις.

Οι ουτοπικές νεοοθωμανικές ονειρώξεις του κ. Ερντογάνκαι η αναθεωρητική πολιτική του πρέπει να πάρουν αποστομωτική απάντηση από την Ελληνική κυβέρνηση. Τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτα.

Η επιθετική αυτή κίνηση κατά της χώρας μας είναι καταδικαστέα και απορριπτέα. Οδηγεί σε περεταίρω απομόνωση την Τουρκία και πείθει και τους πλέον δύσπιστους της διεθνούς κοινότητας για τα πραγματικά σχέδια του «σουλτάνου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!