Υποψήφιος δημ. σύμβουλος Βόλου σκέφτεται… λιντσάρισμα για τον Πρωθυπουργό!

Στιγμιότυπο 2021 08 17 11.39.10 μμ 1

Αντιδράσεις προκαλεί το tweet που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου και μέλος της παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” του Ιάσονα Αποστολάκη, Πάνος Λαμπρινίδης – Στάχτος, ο οποίος είναι πολιτικός υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ.

KEN 728X100

Σύμφωνα με του tweet, το οποίο είναι καρφιτσωμένο στο προφίλ του, ο νεαρός φοιτητής αναρωτιέται με μορφή κουίζ «σε ποια χώρα του τρίτου κόσμου ο αρχηγός του κράτους καταθέτει επί τέσσερα χρόνια ψευδές πόθεν έσχες και όχι απλά δεν έχει παραιτηθεί, αλλά δεν τον έχουν λιντσάρει ακόμη οι πολίτες αυτής;». Παράλληλα, στο τέλος του tweet έχει τοποθετηθεί το hashtag #μητσοτάκη_καθαρμα ώστε να μην αφήνει καμία αμφιβολία για τον παραλήπτη της… στοχοποίησης.

Ο Πάνος Λαμπρινίδης-Στάχτος δηλώνει Φοιτητής στην Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού και ήταν ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού στον οποίο ηγείται ο Ιάσονας Αποστολάκης για τον Δήμο Βόλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάϊο του 2019. Γεννημένος το 2000, συμμετείχε για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στον δήμου Βόλου. Το «μικρόβιο» όμως της ενασχόλησης με τα κοινά το έχει από πολύ μικρότερη ηλικία, καθώς ως μαθητής του Μουσικού Σχολείου Βόλου υπήρξε για χρόνια μέλος και πρόεδρος του Μαθητικού Συμβουλίου, πρωτοστατώντας στις κινητοποιήσεις των Μουσικών Σχολείων πανελλαδικά για την αναβάθμιση τους. Τα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνουν την μουσική και ειδικά την παραδοσιακή,την ζωγραφική και το σχέδιο, ενώ ήταν και μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Νέας Ιωνίας. Φυσικά και το ποδόσφαιρο, όντας γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Σαρακηνού και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της Μακρινίτσας. Ο ίδιος φιλοδοξεί να προσφέρει στους τομείς νεανικής δραστηριότητας και από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ είναι γιος του πρώην αντιδημάρχου Βόλου επί δημαρχίας Σκοτινιώτη Φώτη Λαμπρινίδη και της προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλειας Στάχτου.

Δείτε το επίμαχο tweet:

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!