ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βίκυ Κάβουρα & Μιχάλης Αντιώτης: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

455007
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021, 14:00

KEN 2

Στο θέατρο Άλσος απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Βίκυ Κάβουρα. Ωστόσο η ηθοποιός δεν ήταν μόνη της, στο πλευρό της βρισκόταν ο επιχειρηματίας Μιχάλης Αντιώτης με τον οποίο φέρεται να διατηρεί κάτι περισσότερο από φιλική σχέση.

Αυτή δεν είναι η  πρώτη φορά που το φημολογούμενο ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε περάσει μαζί τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο.

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν την Βίκυ Κάβουρα και τον Μιχάλη Αντιώτη να είναι μόνο φίλοι, καθώς γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Άλλωστε, η ηθοποιός μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Βίγγο έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της και το νέο της εγχείρημα που δεν είναι άλλο από την δική της εταιρία με μαγιό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Αντιώτης διατηρούσε σχέση και με τη Φελίσια Λαπάτη με την οποία είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και είχαν αποκτήσει και ένα αγοράκι. Λίγο καιρό όμως μετά τον ερχομό του παιδιού τους στον κόσμο αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους καθώς διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να συμβιώσουν.

error: Content is protected !!