Στις 5.30 το απόγευμα υπολογίζουν οι αστυνομικοί οτι έγινε η δολοφονία του 41χρονου Βολιώτη, Α.Π., ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε πρασιά στην διασταύρωση της περιφερειακής οδού Βόλου και της οδού Ιωλκού. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr ο 41χρονος φέρεται να εμπλεκόταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ο 41χρονος επισκέφθηκε ένα σπίτι μαζί με έναν φίλο του, στο οποίο βρίσκονταν ακόμα δύο άτομα. Εκεί έγινε συμπλοκή και ο 41χρονος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι με σφυρί, αλλά και μαχαιριές στο σώμα, ενώ στη συνέχεια καθάρισαν το σπίτι από τα αίματα και τοποθέτησαν το πτώμα σε γειτονική πρασιά γυμνό από τη μέση και πάνω σε μπρούμυτη θέση.
Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας κρατείται μία ηλικιωμένη γυναίκα στην οποία ανήκει το σπίτι, ένας νεαρός άνδρας (ο γιος της) και η κόρης της μητέρα ενός βρέφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ακόμα ένα άτομο το οποίο έφυγε από το σπίτι και φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία.





