Δέσμευση στον Κων. Μαραβέγια για την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Ι.Μ. Αγ. Σπυρίδωνος Προμυρίου

P1020889
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ένα πάγιο αίτημα της Ιεράς Μονής Αγίου Σπυρίδωνος Προμυρίου, που αφορά την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το ιστορικό μοναστήρι, πρόκειται να ικανοποιηθεί το προσεχές διάστημα, κατόπιν παρέμβασης του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια. 

KEN 1

Το αίτημα είχε τεθεί υπόψιν του βουλευτή από τον περασμένο Μάϊο, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Μονή. Έκτοτε ο κ. Μαραβέγιας είχε αλλεπάλληλες επαφές για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, επικοινώνησε χθες και με τον υποστράτηγο Μιχαήλ Κλούβα, διευθυντή της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ.

Ο κ. Κλούβας δεσμεύτηκε να αναλάβει την ασφαλτόστρωση του δρόμου η 206 Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών (ΠΑΥ), αμέσως μετά την ολοκλήρωση έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο της Σκύρου. Η παρέμβαση θα γίνει σε συνεργασία με τον Δήμο Νοτίου Πηλίου. 

Με δήλωσή του ο Μαραβέγιας ευχαρίστησε τον υποστράτηγο Μιχαήλ Κλούβα για την άμεση ανταπόκριση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ένα σημαντικό πρόβλημα της Ιεράς Μονής Αγίου Σπυρίδωνος Προμυρίου βρίσκει τη λύση του.  

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!