Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κ. Νούσιου για την ανακοίνωση των βάσεων των πανελληνίων εξετάσεων

a41bc6ef57cf879f054153d8cd1c567e L
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ένας ακόμη κύκλος της εκπαιδευτικής διαδικασίας έκλεισε με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία αυτή δικαιώνει την σκληρή και επίπονη προσπάθεια μέσα από αντίξοες και ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Αποδεικνύει δε ότι η προσήλωση στους στόχους αποτελεί το κυριότερο βήμα για την επίτευξή τους.

Από εδώ και πέρα ξεκινά μια καινούρια περίοδος γεμάτη προκλήσεις, ευκαιρίες, πολύτιμες γνώσεις και εφόδια, που θα γίνουν το εφαλτήριο για την επαγγελματική αποκατάσταση και την πορεία στην ζωή.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν πολύτιμοι συμπαραστάτες στον αγώνα σας και καμαρώνουν για την επιτυχία σας.

Ωστόσο όσοι δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δεν θα πρέπει να απογοητεύονται. Μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν ή να ακολουθήσουν άλλες εναλλακτικές μορφές εξειδικευμένου εκπαιδευτικού αντικειμένου.

Εύχομαι σε όλους τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή.

ΚΩΣΤΗΣ ΝΟΥΣΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

KEN 1

 

Πηγή: karditsalive.net

error: Content is protected !!