ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έφυγαν» από τη ζωή τέσσερις Λαρισαίοι

49457 kataskeyi kerion to keradiko keria ekklision kallithea athina keria parafinis agno keri aromatika keria lampades r 455x250 1 455x250 1

Κηδεύεται σήμερα, Σάββατο, η Βάια Καραμήτσου που απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών. Η κηδεία της θα τελεστείστις 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδελφούς, ανιψιούς.

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μιχαήλ Μαβίδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο, στις 4.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Σμύρνη, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Κηδεύεται σήμερα ο συνταξιούχος αρτοποιός Κωνσταντίνος Πουρνάρας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Κωνσταντίνος Πουρνάρας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο, στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 76 ετών απεβίωσε ο Αθανάσιος Ιατρόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο, στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, αδέλφια, ανίψια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!