Επιβεβαίωσε τον Τζήμα ο Κρουθ

Στιγμιότυπο 2021 09 06 10.30.05 μμ
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αιχμές κατά της διοίκησης της Νίκης Βόλου αφήνει με επιστολή του ο Άλεξ Κρουθ. Ειδικότερα, αναφέρει:

KEN 2

«Δύο χρόνια στον Βόλο ήταν αρκετά για την οικογένειά μου κι εμένα να ερωτευτούμε αυτήν την πόλη και τους ανθρώπους της. Ήθελα απλώς να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τους εργαζόμενους του συλλόγου και τους ανθρώπους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να περάσω αυτά τα υπέροχα χρόνια.
Από την άλλη, εύχομαι στη Νίκη την καλύτερη τύχη στις ερχόμενες σεζόν γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Με τόσους πολλούς ανθρώπους που αγαπούν τον σύλλογο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι μεταξύ των σπουδαίων. Είχα πάντα το όνειρο από τότε που έφτασα, να βρεθώ στην κορυφαία κατηγορία με τη Νίκη, αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν μπόρεσε να είναι.

Θα ήθελα επίσης να αφήσω ένα μήνυμα στους διευθυντές του συλλόγου, καθώς ένας σύλλογος δεν είναι μόνο σπουδαίος λόγω των οπαδών του και των αποτελεσμάτων που παίρνει, είναι επίσης σπουδαίος λόγω της διοίκησης που ασκούν οι διευθυντές του και λόγω της μεταχείρισής του στους επαγγελματίες που απασχολεί μαζί με τις οικογένειές τους. Από αυτήν την άποψη, η μεγαλύτερη απογοήτευση που παίρνω από τη Νίκη είναι αυτή των διευθυντών της και η αντιμετώπιση που έχω λάβει, ή μάλλον, που δεν έχω λάβει όταν έφυγα από τη Νίκη, αφού κανείς δεν μπόρεσε να απαντήσει στο τηλέφωνο ή να επικοινωνήσει τίποτα σε μένα μετά από δύο χρόνια που άφησα το δέρμα μου για το κλαμπ.

Είναι ντροπή που οι διευθυντές των συλλόγων σταματούν να εξυπηρετούν τους εργαζόμενους για να μην πληρώνουν αυτό που δικαιούνται και έτσι αφήνουν ολόκληρες οικογένειες σε σοβαρές δυσκολίες.
Δεν θέλω να τελειώσω με έναν αρνητικό τρόπο αυτόν τον αποχαιρετισμό γιατί η Νίκη, ο Βόλος και οι άνθρωποι τους δεν το αξίζουν. Λοιπόν, απλά λέω ευχαριστώ και αντίο. Θα ξαναβρεθούμε σε εκείνη την απίστευτη πόλη. Νίκη είσαι»!

Πολλοί στο εσωτερικό της ομάδας μιλούν για επιβεβαίωση των όσων κατά καιρούς έχει δηλώσει ο πρώην πρόεδρος Σάκης Τζήμας, οτι το πρόβλημα στη Νίκη είναι διοικητικό.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!