ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζ. Μακρή: Επαναλειτουργεί το γραφείο ΕΦΚΑ στον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου

IMG 1b27ccd0b03a956f7839a48bcf6e9518 V 4

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε η  Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή την αναγκαιότητα της επαναλειτουργίας του γραφείου ΕΦΚΑ Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) στον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου από τον Δήμαρχο κ. Π. Κουτσάφτη, επικοινώνησε με τον Διοικητή ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή, παραθέτοντας, αναλυτικά, τα δεδομένα. Το γεωγραφικό, ορεινό ανάγλυφο του Δήμου, τα περιορισμένα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων για την εξυπηρέτηση του κοινού, η ύπαρξη πολλών  εργαζομένων στην περιοχή, οι οποίοι απασχολούνται, κυρίως, στον αγροτικό τομέα αλλά και το υψηλό κόστους μετακίνησής τους στην έδρα του νομού, αναμφισβήτητα, αποτελούν σημαντικούς λόγους για την συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος.

KEN 728X100

Της συγκεκριμένης αρχικής επικοινωνίας της κ. Μακρή και του κ. Δουφεξή ακολούθησαν δύο συναντήσεις συνεργασίας, τις τελευταίες δύο εβδομάδες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες. Έτσι, σήμερα, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, ο κ. Δουφεξής ενημέρωσε την Υφυπουργό Παιδείας για την πρόθεση του Οργανισμού να επανεκκινήσει την λειτουργία του γραφείου  και μάλιστα, αμέσως, αφού εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπογραφεί η σχετική απόφαση δεδομένου ότι υφίσταται τόσο ο χώρος όσο και το ανθρώπινο δυναμικό, που θα στελεχώσει το συγκεκριμένο γραφείο.

Η κ. Μακρή αφού ευχαρίστησε, θερμά, τον κ. Δουφεξή για την κατανόηση του προβλήματος και την προθυμία του για επίλυση της συγκεκριμένης δυσλειτουργίας, ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου για την κατάληξη του θέματος και δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένη από την έκβαση αυτή καθώς, πλέον, οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται, και πάλι, ανελλιπώς και με επάρκεια, χωρίς να απαιτείται η μετακίνησή τους στην έδρα του Νομού.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!