Η πρώτη φοιτητική πολυκατοικία στον Βόλο – Οι μοναδικές ανέσεις και οι τιμές [εικόνες]

foititiki katoikia1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τέλος στον “πονοκέφαλο” εύρεσης φοιτητικής κατοικίας βάζει μία Ισραηλινή εταιρεία, η οποία αποφάσισε να κατασκευάσει το πρώτο κτίριο αμιγώς για κατοικίες φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σε μία κρίσιμη εποχή, με την πανδημία να αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα, οι επενδυτές διέβλεψαν το ενδιαφέρον γονέων και σπουδαστών για σύγχρονη στέγη.

KEN

Πρόκειται για 14 διαμερίσματα πολυτελούς κατασκευής, αφού η πολυκατοικία ανακαινίστηκε εκ θεμελίων και τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου πρόκειται να ανοίξει την κεντρική της είσοδο για τους νέους συγκατοίκους!

Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται στην οδό Κ. Καρτάλη, στο ύψος της οδού Ρήγα Φεραίου, στην “καρδιά” του Βόλου και δύναται να φιλοξενήσει φοιτητές σε διαμερίσματα από 28 έως 45 τετραγωνικών μέτρων και οι τιμές θα κυμαίνονται από 420 – 500 ευρώ τον μήνα.

Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως WiFi, Netflix, Roof garden, laundry room, κοινόχρηστους χώρους για διάβασμα και σερφάρισμα στο διαδίκτυο και πολλά άλλα.

Το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο, αφού μένουν μόνο 8 διαθέσιμα διαμερίσματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Remax Δομή του Βόλου για επίδειξη και καθορισμό ραντεβού.

Δείτε εικόνες:

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!