ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μαζί για τον Βόλο»: Παντελώς ανίκανη και εγκληματική η Δημοτική αρχή Μπέου

161899216 1191729587943114 358872109686563548 n 455x250 1

Ανακοίνωση για την ποιότητα του νερού τους τελευταίους μήνες και τις ευθύνες της Δημ. Αρχής εξέδωσε η δημοτική κίνηση “Μαζί για τον Βόλο”. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

KEN 728X100 2

Με το τέλος του καλοκαιριού επέστρεψε και ο Πρίγκηπας με το πλοίο της γραμμής από τις διακοπές του στο γνωστό σ΄ όλους beach bar. Γυρίζοντας βέβαια με το πλοίο της γραμμής (για πρώτη φορά;) διαπίστωσε πως μετακινείται ο απλός πολίτης και βγήκε από τα ρούχα του με την κατάντια. Έτσι αποφάσισε, εκτός από Δήμαρχος, να το παίξει και Λιμενάρχης. Δυστυχώς όμως, δεν του βγήκε.Λαλίστατος λοιπόν ο Πρίγκηπας για το ταξίδι, κουβέντα όμως για το νερό που στέλνει στις βρύσες των “υποτελών” του. Λαύρος για τις συνθήκες ταξιδιού, τσιμουδιά για το νερό που πίνουμε. Αλήθεια Δήμαρχε ξέρεις πόσα είναι τα χλωριόντα στο νερό που μας στέλνεις στις βρύσες των σπιτιών μας για να πιούμε; Που να το ξέρεις αφού η ΔΕΥΑΜΒ του εκλεκτού σου κ. Τόρη δεν μας έκανε την τιμή να βγάλει μια ανακοίνωση για να ξέρει ο κοσμάκης τι νερό πίνει και εσύ ήσουν απασχολημένος με τις επενδύσεις και τη διασκέδαση των VIP στην Τσουγκριά.

Να σε πληροφορήσουμε λοιπόν: επειδή στα ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ που είσαι Δήμαρχος δεν πρόσθεσες ούτε μια σταγόνα νερό στο υδραγωγείο του Δήμου, φέτος παρουσιάστηκαν κάποια προβληματάκια. Μικρά θα λέγαμε, π.χ. Η Αγριά έμεινε χωρίς νερό για ένα μήνα περίπου. Άρον – άρον φέρατε από μια αρδευτική γεώτρηση των Λεχωνίων για να καλυφθούν οριακά οι ανάγκες. Και λέμε οριακά γιατί μόλις παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα (π.χ. κεραυνοί) λόγω κακοκαιρίας πάλι μένουν χωρίς νερό.Βέβαια, δεν ήταν δυνατόν να μείνει πίσω το πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου και Ν. Ιωνίας. Αρχικά έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με μείωση της πίεσης περιοδικά σε διάφορες περιοχές. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Και τότε ο “γίγαντας” Πρόεδρος έδωσε εντολή: συνδέστε ανεξέλεγκτα όλες τις γεωτρήσεις μπας και σωθούμε. Αποτέλεσμα, να πάνε στα ύψη οι τιμές των χλωριόντων. Πάνω από 400 – 500 mg/l γράφει ο τοπικός τύπος. Μήπως όμως εσύ Δήμαρχε ξέρεις τις πραγματικές τιμές; Είναι αλήθεια ότι σε μετρήσεις που δεν δημοσιοποιούνται βρέθηκαν τιμές μεγαλύτερες και από 1000 mg/l; Να σου πούμε και τούτο Δήμαρχε, κάποιοι κακοήθεις περίοικοι λένε ότι τα μηχανήματα απιονισμού δεν δουλεύουν όλα συνέχεια προκειμένου να εξοικονομηθεί και αυτό το 20% περίπου που χάνεται κατά τη λειτουργία τους. Βέβαια εντός των ημερών, αφού κάνετε διάφορες αλχημίες, θα πάρετε καινούργιες μετρήσεις για να μας πείτε ότι το νερό είναι καλό. Μην τολμήσετε όμως να πάτε την ίδια ή την προηγούμενη – επόμενη μέρα με τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας γιατί θα φανεί φτιαχτό.

Ό,τι και να κάνετε τώρα Δήμαρχε το αποτέλεσμα δεν αλλάζει: Είστε επτά χρόνια Δημοτική Αρχή, Δημοτική Αρχή παντελώς ανίκανη έως εγκληματική, που έφτασε στο σημείο, μετά από επτά χρόνια, να στέλνει στις βρύσες μας αλατούχο νερό χωρίς αιδώ, χωρίς ούτε ελάχιστη αυτοκριτική απέναντι στους πολίτες αυτού του Δήμου. Ντροπή σας.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!