ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με νέο προπονητή και παίκτες ο Α.Ο. Άνω Λεχωνίων

IMG 20210908 220746

Η διοίκηση του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων και ο Πρόεδρος της Κωνσταντίνος Κονδράκης ανακοινώνει την συνεργασία με τον καταξιωμένο Προπονητή Κωνσταντίνο Μούτο για το τμήμα καλαθοσφαίρισης για την σεζόν 2021-2022 για το πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ που θα συμμετάσχει η ομάδα μας.

KEN 728X100 2

Επίσης με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την συνεργασία με τον δυναμικό καλαθοσφαιριστή Καλιντζέο Άγγελο με θητεία στην Αγριά B.C. ΑΕΔΒ κ.α. στην θέση του small/power forward, καθώς και την απόκτηση των νεαρών και ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών Χρήστο Ζαρνακούπη και Νικόλαο Ράπτη στην νευραλγική θέση του point guard της ομάδας με  τους στα τοπικά πρωταθλήματα της Μαγνησίας (Αιολικό και Ιωλκία αντίστοιχα) καθώς και της Νάουσας .
Τέλος η διοίκηση μας και ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κονδράκης ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους έμπειρους καλαθοσφαιριστές του ρόστερ της για την φετινή σεζόν στην Β ΕΣΚΑΘ με τους PF Βασίλη Λιακούμη από την Χαλκίδα με θητεία στα τοπικά πρωταθλήματα με τον Α.Ο. Άνω Λεχωνίων και τον Κάϊρα Γιάννη SF/PF με θητεία σε Θεσσαλικό και Α.Ο. Άνω Λεχωνίων.


Ο Α.Ο. Άνω Λεχωνίων συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του για την φετινή πορεία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης στα πρωταθλήματα Μπάσκετ της Θεσσαλίας και εύχεται σε όλες της ομάδας της Μαγνησίας καλή σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς και με πολύ μπάσκετ που μας έλειψε την τελευταία χρονιά.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!