Η ΚΑΥΣΤΗΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Αναγνωστόπουλου μας συμβουλεύει

received 645501546017563

Παραδοσιακά κάθε χρόνο έρχεται η στιγμή που ο καυστήρας μας, θα αρχίσει να δουλευει αδιάκοπα τους επόμενους μήνες. Πριν πατήσουμε το κουμπί έναρξης, οι ειδικοί στην ΚΑΥΣΤΗΡΟΤΕΧΝΙΚΗ μας συνιστούν συντήρηση στον καυστήρα μας. Η συντήρηση καυστήρα είναι μία αναπόσπαστη διαδικασία, εφόσον επιθυμούμαι έναν λειτουργικό, αποτελεσματικό και οικονομικό καυστήρα για χρόνια.0

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επίσης κατά το τέλος του χειμώνα και με την λήξη της εντατικής λειτουργίας του καυστήρα, χρειάζεται σωστό καθαρισμό και έλεγχο των εξαρτημάτων του, Έτσι εμποδίζεις τις επιβλαβείς ουσίες από το να καταστρέψουν τον καυστήρα σου ή να επιβαρύνουν τη λειτουργία του, ώστε να είναι έτοιμος να λειτουργήσει αποδοτικά και την επόμενη περίοδο.

Οι ειδικοί στην ΚΑΥΣΤΗΡΟΤΕΧΝΙΚΗ συνιστούν ότι η συντήρηση καυστήρα, χρειάζεται να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Στην αρχή της σεζόν ή στην λήξη της . Είναι σημαντικό να μην παραμελείς τις εργασίες συντήρησης καθώς αυτό θα οδηγήσει σε μεγάλη καταπόνηση του καυστήρα σου και της τσέπης σου καθώς με την συντήρηση καυστήρα μπορείτε να πετύχετε εξοικονόμηση καυσίμου εώς και 50% .

ΚΑΥΣΤΗΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Αναγνωστόπουλου: Ελλησπόντου 67 Ν.Ιωνία. Τηλέφωνα 24210 81405 – 6977 424645

error: Content is protected !!