ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυκλοφόρησαν οι «Ψυχές από χρήμα» της Ζήνας Κουτσελίνη

smartmockups ktifer9x
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μια διάσημη γυναίκα στο δρόμο της επιστροφής. Ο μύθος της. Η άνοδος και η πτώση μιας από τις πιο ισχυρές περσόνες της ελληνικής τηλεόρασης. Μια μεγάλη ιστορία επιτυχίας καμωμένη από τίποτα και φιλοδοξία, με αυτή ακριβώς τη σειρά.
Μια φιλία. Από την αρχή της. Η φτασμένη σταρ κι εκείνη, η ανερχόμενη, θα δεθούν οι δυο τους με αόρατες κλωστές συγγένειας σχεδόν για πάντα. Η ζωή είχε αποφασίσει να στήσει το παιχνίδι της…
Και όλοι έλεγαν τι καλό παιδί που είναι! θα τους έκανε μια μπουκιά αργότερα…
Αυτή, που σιχαινόταν. Σιχαινόταν ακόμα και τις φάτσες των γονιών της. Η πορεία προς την κορυφή. Το σεξ. Οι χρήσιμοι εραστές. Τα μυστικά. Οι εξαρτήσεις. Οι προδοσίες. Το ψέμα.
Κι όμως, κάποτε η μοίρα θα της έδειχνε με τον πιο αμείλικτο τρόπο πώς φέρθηκε σε άλλους, θα της καθρέφτιζε τη σκληρότητα και την υστεροβουλία της, χωρίς να τη λυπηθεί. Με όποιο κόστος, εκείνη θα έφτανε στο τελευταίο σκαλί.
Τον εσωτερικό πάτο που θα έπιανε δεν τον γνώριζε ακόμη, μέχρι που…

KEN

Διαβάστε την επανέκδοση του βιβλίου της Ζήνας Κουτσελίνη με τίτλο «Ψυχές από χρήμα», το οποίο κυκλοφορεί σήμερα στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για μία συγκλονιστική ιστορία γεμάτη αλήθεια για τον χώρο της τηλεόρασης, τον οποίον η συγγραφέας γνωρίζει καλύτερα από όλους.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!