Απάντησε σε Μηνδρινό η «Ενωτική Κίνηση»: «Μνημειώδης η υποκρισία»

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ 1024x498 2 4
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Aνακοίνωση-απάντηση προς τον κ.Μηνδρινό εξέδωσε η «Ενωτική Κίνηση».

KEN 1

Αναλυτικα:

Χωρίς καμία έκπληξη παρακολουθούμε τη μετάπτωση του κ. Μηνδρινού και της παράταξής του από την συνδικαλιστική ανεπάρκεια στην συνδικαλιστική αθλιότητα. Πραγματικά το κείμενο της καταγγελίας τους αποτελεί μνημείο κομματικού φανατισμού, προσωπικής εμπάθειας και πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Σε σχέση με την ανάθεση καθηκόντων στη συνάδελφο κ. Τσιώμου για λόγους δεοντολογίας δεν πρόκειται να αναφερθούμε ούτε  στα προσόντα της ούτε στο βιογραφικό της.  Το μόνο που θα πούμε είναι πως η επιλογή έγινε μεταξύ ομοιοβάθμων και ισότιμων στα χρόνια προϊσταμένων τμήματος

Από εκεί και πέρα είναι πραγματικά ανατριχιαστικός ο κομματικός φανατισμός με τον οποίο αναφέρεται στην εκπρόσωπο  ενός ιστορικού πολιτικού φορέα του νομού. Δεν είναι μόνο το απαξιωτικό ύφος αλλά και η αντιδημοκρατική άποψη ότι ένας δημόσιος υπάλληλος που δραστηριοποιείται πολιτικά δεν μπορεί να εξελιχθεί υπηρεσιακά αν δεν κυβερνά το κόμμα του.

 Eίναι μνημειώδης η υποκρισία  για την διαδικασία της ανάθεσης καθηκόντων και την  πιθανή  αδικία σε βάρος συναδέλφων.

Πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Μηνδρινό τις τεράστιες ευθύνες που έχει σαν πρόεδρος του συλλόγου επί  4,5 χρόνια αλλά και σαν μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου πως δεν έχει βγάλει μιλιά όλα αυτά τα χρόνια για τη μη λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων για κρίσεις προϊσταμένων και διευθυντών. Κανονικές κρίσεις στο νοσοκομείο μας έχουν να γίνουν από το 2011. Μέχρι τώρα όλες οι τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης  γίνονται μόνο με αναθέσεις και είναι πιθανό σε κάποιες περιπτώσεις να αδικηθούν συνάδελφοι. Μιάς όμως και προκαλεί ο κ.Μηνδρινός θα του θυμίσουμε μια  κραυγαλέα περίπτωση τέτοιας αδικίας  όπου πολιτικός και συνδικαλιστικός του φίλος με προηγούμενη διοίκηση προσπέρασε όχι 4 αλλά 50 συναδέλφους για να πάρει υψηλότατη θέση. Τότε βέβαια ο κ Μηνδρινός όχι μόνο δεν το κατήγγειλε αλλά χειροκροτούσε κιόλας.

Τέλος  θεωρούμε πραγματική αποκάλυψη την δημόσια ομολογία του κ. Μηνδρινού  και της παράταξής του περί εμπλοκής υπηρεσιακών στελεχών στις εκλογές του συλλόγου.

Αυτό που νομίζει πως καταγγέλλει, ότι τάχα o διοικητής δίνει στην παλιά του συντρόφισσα(και όχι σύντροφο,όπως λέει ο Μηνδρινός) μέσω της αναβάθμισής της επιρροή προς τα μέλη του Συλλόγου  είναι μια έμμεση παραδοχή ότι αυτό  είναι κάτι δεδομένο. Τον καλούμε μιας και είναι «Δίκαιος Εκπρόσωπος» να ενημερώσει  τους εργαζόμενους ποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες επηρέασαν τα μέλη  του Συλλόγου  και υπέρ ποιάς παράταξης μέχρι τώρα.

Φανταζόμαστε εύλογα όχι υπέρ αυτών που έχασαν. 

Αυτά προς το παρόν

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!