ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη θέση για τη Σκακιστική Ένωση Βόλου

01 002 1

Ολοκληρώθηκε σε τρεις γύρους το περιφερειακό ομαδικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας με τη συμμετοχή της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου και τριών άλλων σκακιστικών ομάδων όπως του Σ.Σ. Λάρισας, της ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων και της Α.Σ. Βόλου. Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας στη Λάρισα το Σαβ-βατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου. 

KEN 4

Η ομάδα της Σ.Ε. Βόλου και στους τρεις αγώνες της είχε έλλειψη στην 6η σκακιέρα και έτσι ξεκινούσε κάθε αγώνα με μια διάφορα -1,5 βαθμού που έπρεπε να καλυφθεί από τα αποτελέσματα των 9 υπολοίπων σκακιέρων προσπάθεια εξαιρε-τικά δύσκολη για το τελικο αποτέλεσμα. 

Στον πρώτο της αγώνα με μια επιπλέον αναποδιά αφού δεν αγωνίσθηκε ένας από τους βασικούς της σκακιστές της, υποχρεώθηκε σε ήττα (για πρώτη φορά) απο τη ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων με 4-6. Στο δεύτερο αγώνα επικράτησε της Α.Σ. Βόλου με 7-2 που στη σύνθεση της είχε κι αυτή έλλειψη σε μια σκακιέρα. Στον τρίτο αγώνα που ήταν και καθοριστικός για τον τίτλο μιας και οι τέσσαρες ομάδες τον διεκδικούσαν και χωρις τη συμμετοχή των διεθνών της σκακιστών ηττηθηκε από το Σ.Σ. Λάρισας με 4-6. Έτσι τερμάτισε τρίτη και η ομάδα της Λάρισας αναδείχθηκε πρω-ταθλήτρια Θεσσαλίας.

Η ομάδα για τις ανάγκες των αγώνων συγκροτήθηκε από τους παρακάτω σκακιστές και σκακίστριες που τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη διήμερη προσπάθεια τους με σημειωμένη την αποτελεσματικότητα τους στους αγώνες που συμμετείχαν (βαθμοί /αγώνες) και την σκακιέρα στην οποία αγωνίσθηκαν: 

Αγγελής Μιχάλης 1,5/2 (1η σκακιέρα), Χατζηπολιτης Γεώργιος 1/3 (1η και 2η σκακιέρα), Κορώνας Βασίλειος 2/3 (2η και 3η σκακιέρα), Κουκουβίνος Βίκτορας 2,5/3 (2η και 4η σκακιέρα), Καρανικόλας Θεόδωρος 0,5/1 (4η σκακιέρα), Καβούρα Παρασκευή 0/3 (5η σκακιέρα), Θεοχαροπούλου Χριστίνα 1/3 (7η σκακιέρα), 

Γκαβαρδίνας Χρήστος 1,5/3 (8η σκακιέρα), Τζίκας Αθανάσιος 2,5/3 (9η σκακιέρα), και Κούντριας Κοσμάς 3/3 (10η σκακιέρα).

Αρχηγός της ομάδας ήταν ο Θ. Καρανικόλας, έφορος αγώνων της Σ.Ε. Βόλου που φροντίζει τις παρουσιάσεις της θεωρίας και της πρακτικής του σκακιού μαζί με τους Αγγελή Μιχ., Κορώνα Β. και Χατζηπολίτη Γ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο εντευκτήριο του συλλόγου.

Τα πλήρη αποτελέσματα και την τελικη βαθμολογία μπορείτε να τη δείτε εδώ:

https://chess-results.com/tnr577422.aspx?lan=19 και άλλα σκακιστικά νέα στο:

https://www.facebook.com/sevolou
error: Content is protected !!