Η ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα τη 14η μεταγραφική της κίνηση, καθώς ο Μίλαντ Μοχαμαντί πέρασε χθες από τις ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί από την Ένωση, υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το 2024.

KEN 4

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, ο Ιρανός αριστερός μπακ θα είναι η τελευταία κίνηση για αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, δεν είναι μυστικό, πως στα «ραντάρ» των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Αντρέας Σάμαρης.

Ο Έλληνας μέσος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα και ψάχνει αυτή τη στιγμή τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρότι την ΑΕΚ αναφέρουν πως δεν θα γίνει άλλη κίνηση, ο 31χρονος χαφ θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς στην Ένωση πιστεύουν πως ο Σάμαρης θα ήταν μία ποιοτική προσθήκη που θα «έλυνε» τα χέρια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Από την άλλη πλευρά, ο Σάμαρης αυτή τη στιγμή δεν φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και τη δεδομένη ώρα ψάχνει κάτι από το εξωτερικό ώστε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Το deal μεταξύ της ΑΕΚ και του Έλληνα μέσου φαίνεται πως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο…

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})

(function() {
var audio = document.getElementById(‘articleAudioPlayer’),
buttons = document.querySelectorAll(‘.playPauseButton’),
b = 0;
for (b; b < buttons.length; b++) {
var button = buttons[b];
button.parentElement.setAttribute('style', '');
button.addEventListener('click', function(e) {
var icon = this.querySelector('i');
e.preventDefault();
if (audio.paused) {
audio.play();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-stop');
} else {
audio.pause();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-headphones');
}
});
}
})();