ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας στο ΚΔΑΠ Καρδιτσομαγούλας: «Με ένα φανταστικό ποδήλατο γνωρίζω τις Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες»

kdap1 stretch 200x150
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με πολύ κέφι και φαντασία και με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δράση του ΚΔΑΠ Καρδιτσομαγούλας με τίτλο: «Με ένα φανταστικό ποδήλατο γνωρίζω τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες» την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.

.Τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π 2, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» μαζί με τους εμψυχωτές , είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις Χώρες της Ευρώπης, με ένα φανταστικό ποδήλατο που κατασκευάστηκε με ανακυκλώσιμα υλικά και με τη χρήση εποπτικού υλικού, δημιούργησαν έναν χάρτη , κάνοντας τον γύρο της Ευρώπης με το «Φανταστικό» ποδήλατό τους .

Το ταξίδι ξεκίνησε από τη χώρα μας, με στάσεις σε όλες τις Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες. Ένας από τους στόχους της δράσης, ήταν μέσα από το φανταστικό ταξίδι αυτό, τα παιδιά να γνωρίσουν τον πολιτισμό της κάθε Ευρωπαϊκής χώρας, να μάθουν τη δυναμική και το ρόλο του ποδηλάτου στην καθημερινότητα των ανθρώπων, αλλά και στο περιβάλλον και την «Ασφαλή – υγιή και βιώσιμη κινητικότητα».

 

 

.Τα στελέχη του ΚΔΑΠ ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Παιδείας και Πολιτισμού κ. Στέφανο Θεολόγη, την Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας Πολιτισμού κ.Παρασκευή Σδρόλια, την κ. Ναταλία Τζέλλου Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού – Διεύθυνση Προγραμματισμού, Πληροφορικής & Διαφάνειας και όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχή υλοποίηση της δράσης.

KEN 1

Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων των επόμενων ημερών του Δήμου Καρδίτσας για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» εδώ.

Πηγή: karditsalive.net

error: Content is protected !!