ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Πρόσβαση Καρδίτσας

agiasm mea 2 stretch 200x150

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Καρδίτσας και δεν θα γινόταν να πραγματοποιηθεί αυτό χωρίς τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Η Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Προσωπικού Κα Καλύβα Αναστασία, καθώς και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Ανάπτυξης της δομής Κα Μπουραζάνη Μαλαματένια οργάνωσαν μια όμορφη συγκέντρωση με λίγους, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης με τον κορονοιό, αλλά σημαντικούς καλεσμένους.

.Την ημέρα αυτή, τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Καρδίτσας Κος Κωτσός Γεώργιος ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα ύπαρξης και στήριξης δομών ΑμεΑ τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τον ίδιο, καθώς η δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτές είναι τόσο μεγάλη που συνδυαστικά με την βοήθεια τους θα καταφέρουμε να συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο έργο μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κος Νούσιος Κωστής, ο οποίος στήριζε και στηρίζει ανέκαθεν την ειδική αγωγή και όλους τους αντίστοιχους φορείς. Επιβράβευσε για την καλή δουλειά και μας διαβεβαίωσε για την προσπάθεια που καταβάλει ώστε η περιφέρεια να συμμετέχει ενεργά στις δομές αυτές είτε σε ιδιωτικό είτε σε δημόσιο επίπεδο.

Επίσης, κοντά στην δομή πάντα βρίσκεται ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρδιτσομαγούλας Κος Λιάκος Χρυσοβαλάντης. Η συμμετοχή του στα καθημερινά προβλήματα που τυχόν παρουσιάζονται και αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και του ΚΔΑΠ κρίνεται σημαντική.

.Σαφέστατα δε θα μπορούσαν να λείπουν από την εκδήλωση αυτή, οι γονείς και τα παιδιά , οι εκπαιδευτικοί ,που όπως ανέφεραν οι υπεύθυνες της δομής είναι η δύναμή τους, ο λόγος που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή πρόσβαση τους στην κοινωνία, την συμπερίληψη και την ισοτιμία.

Ο αγιασμός αυτός ας είναι η αρχή για μια καλή σχολική χρονιά, με τους καλύτερους οιωνούς και με την φώτιση Του Θεού να δίνει υπομονή και δύναμη στους άμεσα εμπλεκόμενους με την ειδική αγωγή.

Καλή σχολική χρονιά!

KEN 728X100 2

ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Πρόσβαση Καρδίτσας

Πηγή: karditsalive.net

error: Content is protected !!