ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το 1ο Πειραματικό Γυμνασίο Λάρισας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

IMG 20210922 111411

Και παίξαμε, και τρέξαμε, και ιδρώσαμε, και μάθαμε,  αλλά κυρίως γνωριστήκαμε με τα ολοκαίνουργια πρωτάκια μας! Παρέα με την α’ γυμνασίου του 3ου γυμνασίου Λάρισας, την διευθύντριά του και τους συνοδούς καθηγητές, οι καθηγητές/τριες και ματητές/τριες του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας παίξαμε το κυνήγι του θησαυρού στο καταπράσινο Αλκαζάρ.

Η φύση μας μάγεψε, μετά από τον μακρύ εγκλεισμό, ο καιρός μας βοήθησε και τα χαμόγελα σκορπίστηκαν παντού πάνω σε αναψοκοκκινισμένα πρόσωπα χωρίς μάσκες μιας και ήμασταν εκτός !!! Όλη αυτή η δράση και η συνεργασία με το 3ο γυμνάσιο Λάρισας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (Ecomobility).

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας για τα οφέλη της μετακίνησης με ποδήλατο καθώς και για τα μέτρα που πρέπει να ακολουθούν οι ποδηλάτες για την ασφάλειά τους.

Συνοδοί καθηγητές:

Από το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας: Γκουντάρας Νικόλαος, Κακαρόντζα Ευαγγελία, Κρεμεζή Ευαγγελία, Κόγια Αποστολία, Κολοκοτρώνη Ευθαλία. Πάντα βοηθός και φωτογράφος μας, αν και συνταξιούχος, ο συνάδελφος Μαθηματικός κ. Μωυσής Σαλτιέλ.

Από το 3ο Γυμνάσιο Λάρισας: Ι. Θεοδωροπούλου, Παλαμιώτη Σοφία, Φένια Κόνιαρη, Πόπη Τεγούση, Βασιλική Ζέρβα και Βαγγέλης Μπουντουλούλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!