Λάρισα: Παράσυρση και όχι ατύχημα ο θάνατος της γυναίκας την περασμένη Παρασκευή στην Σωτηρίτσα – Εντείνονται οι έρευνες

ekav 2 780x405
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Νέα δεδομένα στις συνθήκες, κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε και στη συνέχεια απεβίωσε η 83χρονη Παρασκευή Κελεπούρη από τη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς, δημιουργεί η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», μετά και «τις κακώσεις που βρέθηκαν» στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης ερευνώνται πλέον όλα τα ενδεχόμενα «με επικρατέστερο αυτό της παράσυρσης πεζού».

Είναι δηλαδή πιθανόν ο θάνατος της 83χρονης να μην οφείλεται σε κάποιο ατύχημα, όπως πτώση για παράδειγμα, αλλά να πρόκειται για παράσυρση από διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου – σε μια τέτοια εκδοχή- την εγκατέλειψε κιόλας αβοήθητη στο δρόμο.

Η ιατροδικαστική εξέταση και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί σήμανε την κινητοποίηση του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς το οποίο εντείνει πλέον τις έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η 83χρονη και στη συνέχεια υπέκυψε λόγω των τραυμάτων της.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!