ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με ποικίλες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο Τεμπών

Screenshot at Sep 29 14 28 04

Με ποικίλες εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, μεγάλη συμμετοχή και πολλά χαμόγελα, ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021 στο Δήμο Τεμπών.

Για πρώτη χρονιά φέτος, ο Δήμος Τεμπών συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας μεταφέροντας τα μηνύματα της σε μικρούς και μεγάλους, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μεγάλη.

Με δραστηριότητες για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, το Περιβάλλον, την ανακύκλωση, αλλά και την ασφαλή μετακίνηση, ο Δήμος Τεμπών έβαλε τη σφραγίδα του σε έναν θεσμό που κλείνει φέτος τα 20 χρόνια και με συμμετοχές μεγάλων Δήμων όλης της Ευρώπης.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση όλων των δρώμενων. Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο Δήμο μας συμβάλλουν στην ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους και στόχος τους ήταν να δοθεί έμφαση στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς, καθώς και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στην χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής τους. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor κα Νατάσα Αλεξάνδρου,  το ΚΔΑΠ The Kids Dream, το ΚΔΑΠ Dream Kids, το ΚΔΑΠ Focus και το ΚΔΑΠ Κήπος.

Ο Δήμος Τεμπών εκφράζει, επίσης, ολόθερμες ευχαριστίες στους χορηγούς όλων των δράσεων και πιο συγκεκριμένα :

· στην εταιρεία χονδρικού εμπορίου Γαλακτοκομικών Προϊόντων & Κρεάτων «Κ. Πουτσιάκας-Β. Ζαχαρός»,

· στο καφέ «Ζάχαρη & Αλάτι» στο Μακρυχώρι.

· στις Θεσσαλικές Αντιπροσωπείες  ΕΠΕ.

Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους γονείς, τους μικρούς φίλους μας, τους φορείς και τα σχολεία, που με τη δική τους συμμετοχή και πολύτιμη συνεισφορά κατέστη εφικτή η επιτυχία όλων των δράσεων.

Τέλος, ο Δήμος Τεμπών εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες προς όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τα οποία κάλυπταν καθημερινά όλα τα δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο μας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021.

Με υγεία και ακόμη περισσότερη διάθεση να γιορτάσουμε και τον επόμενο χρόνο την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!