ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Αντιδράσεις για το νομοσχέδιο των λαϊκών αγορών

laiki glyfasas 1 455x250 1

«Μετά από Συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιομηχανικών Ειδών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00, με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ομοσπονδίας κ.Παγιάτη Σταμάτη, αποφασίστηκε ο συντονισμός δράσεων έναντι του σχεδίου νόμου που ήρθε πάλι στην επιφάνεια. 

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συγκεκριμένα:

  1. Συσπείρωση και Ενημέρωση των μελών των Σωματείων μας
  2. Επίσκεψη διαμαρτυρίας στους τοπικούς Βουλευτές όλων των κομμάτων κάθε νομού, στους Περιφερειάρχες και στους Δήμους 
  3. Ενημέρωση στα ΜΜΕ (Ραδιόφωνα, εφημερίδες, τηλεοράσεις κτλ) για την αντίθεσή μας αναφορικά με το επίμαχο νομοσχέδιο που ήρθε πάλι στην επιφάνεια και θεωρούμε ότι είναι αντισυνταγματικό 
  4. Ενημέρωση προς τους καταναλωτές με έντυπο υλικό, με το οποίο θα ζητάμε τη στήριξή τους, να είναι στο πλάι των λαϊκών αγορών όπως είναι τόσα χρόνια

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΣΤ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ! 

Γι’ αυτό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιομηχανικών Ειδών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών ζητά την απόσυρση του επικείμενου νομοσχεδίου και προτάσεις και συζήτηση με την Γενική Συνομοσπονδία Παραγωγών Επαγγελματιών και Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών Ελλάδος στο να φέρουμε ένα νομοσχέδιο με προτάσεις από κοινού με στόχο τη σωστή λειτουργία των Λαϊκών Αγορών.

Ζητάμε  από το Υπουργείο Ανάπτυξης και δη από τον κ  Γεωργιάδη, να μας εξηγήσει και κυρίως να μας  αποκαλύψει, ποιο κρυφό ενδεχομένως σχέδιο υπάρχει πίσω από τις εξουσιοδοτικές διατάξεις,  που στην ουσία θα είναι το δεύτερο νομοσχέδιο που θα έρθει όχι ψηφισμένο από την ολομέλεια της Βουλής αλλά από μία απλή απόφαση ενός Υπουργού!

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!

ΝΑΙ ΣΕ ΥΓΙΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!»

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!