Στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Λαρισαίων η Επιτροπή Αγώνα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

αντιδ

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των δύο δημόσιων νοσοκομείων της Λάρισας επισημαίνει τα εξής:

«Συναντηθήκαμε χθες με   τον  Αντιδήμαρχο  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για να τον ενημερώσουμε  σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του νόμου 4820/21 περί υποχρεωτικότητας των υγειονομικών.

Αναδείξαμε με επιχειρήματα γιατί το  μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού, με την επιβολή ποινών, της στέρησης μισθού, της διαθεσιμότητας και τις απολύσεις υγειονομικών αποτελεί ένα εξαιρετικά ανάλγητο μέτρο, στερούμενο παντελώς επιστημονικής τεκμηρίωσης για την αναγκαιότητά του.

Αναφέραμε όλα τα προβλήματα που δημιουργεί ο νόμος της υποχρεωτικότητας σε όλους τους συναδέλφους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αλλά κυρίως τα προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη του προσωπικού με την αναστολή εργασίας στους πολίτες που χρειάζονται τις υπηρεσίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ζητήθηκε η βοήθεια και η στήριξη στους εργαζόμενους του ΠΓΝΛ που βρίσκονται σε αναστολή χωρίς μισθό τόσο από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής αλλά και γενικότερα από τον Δήμο Λαρισαίων.

Λάβαμε την αμέριστη συμπαράσταση από τον ίδιο για τα προβλήματα που επιφέρει ο νόμος  και την υπόσχεση του Αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής Βούλγαρη Σωτήρη  να μεταφέρει το αίτημα μας στον Δήμαρχο Λαρισαίων Καλογιάννη Απόστολο για να για να βοηθήσουν στην προσπάθεια μας  για αναστολή του νόμου και της στήριξης των συναδέλφων μας.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο για την κατανόηση  και την συμπαράσταση  του στο δίκαιο των αιτημάτων μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!