ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ηλίας Σουφλιάς για την υποψηφιότητά του: Να ενώσω την πείρα των παλιών γενεών με το πείσμα των νεότερων

souflias ilias large

Τους λόγους για τους οποίους έθεσε υποψηφιότητα, εξηγεί σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία της νομαρχιακής της Ν.Δ. στη Λάρισα Ηλίας Σουφλιάς.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σουφλιά: ¨Θα είμαι υποψήφιος διότι φιλοδοξώ να ενώσω εμπειρία και γνώση των παλιών γενεών στις οποίες ανήκω με την ορμή και το πείσμα των νεότερων, ώστε  μαζί να συνθέσουμε  κάτι χρήσιμο για τον τόπο και τις ιδέες μας που εκφράζονται μέσα από τη ΝΔ.

Πιστεύουμε ότι οι εσωκομματικές εκλογές είναι μια ευκαιρία ζυμώσεων και αναγέννησης του στελεχιακού προσωπικού του κόμματος. Είναι μια ευκαιρία να δίδεται βήμα στις νέες γενιές να συνεχίσουν να υπηρετούν  τις ιδέες , τα όνειρά τους και τη χώρα.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε όλα τα καλά που έχουν γίνει αλλά και να βελτιώσουμε όσα ίσως θέλουν αναμόρφωση.

Ως γενιά των αγώνων, στο δρόμο, στα αμφιθέατρα, στους εργασιακούς χώρους αισθανόμαστε  δικαιωμένοι για τους αγώνες μας και τις επιλογές του κόμματός μας!

Σαν σήμερα πριν 47 χρόνια ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία!                                                                                47 χρόνια η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη  πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια της Χώρας για Ανάπτυξη και Ευημερία στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.                                                                                                                     Χρόνια Πολλά, Συνεχίζουμε!

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους και η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους για το καλό της πατρίδας!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100 2
error: Content is protected !!