ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eλένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Εμένα ο δικός μου άντρας μου το ζητάει χρόνια…»

1633446905 459371
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τρίτη 05 Οκτωβρίου 2021, 17:30

KEN 1

Το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή θέμα της εκπομπής με ζευγάρι Ελλήνων youtubers που ταξιδεύει τον κόσμο με δύο μικρά παιδιά, αποκάλυψε ότι ο Μάκης Παντζόπουλος από την αρχή της σχέσης τους, της ζητάει να πάρουν το αμάξι και να κάνουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι.

Η παρουσιάστρια εξήγησε ωστόσο πως, παρότι λατρεύει τον σύζυγό της, δε μπορεί να κάνει τέτοιο ταξίδι και συνεχώς αρνείται.

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει, όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί. Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες.

Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά. Πέραν των παιδιών. Οι δυο μας. Δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Δε μπορώ. Εγώ δε μπορώ. Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω και το σκέφτομαι. Δε μπορώ να πω ότι ξεκινάω και γνωρίζω, ας πούμε, την Ευρώπη. Δε μπορώ…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

error: Content is protected !!