ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματίνα Ζάρα για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο: «Εγώ τον έπιασα και του είπα θέλω να συζητήσουμε…»

1633435806 459325

Τρίτη 05 Οκτωβρίου 2021, 13:40

KEN 728X100

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν το πρωί της Τρίτης η Ματίνα Ζάρα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη ματαίωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο.

«Ήμασταν μαζί σχεδόν 2 χρόνια, δεν είχαμε χωρίσει καθόλου μέσα σε αυτό το διάστημα. Μέναμε μαζί, συζήσαμε σχεδόν κατευθείαν. Μέχρι τώρα ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Μου είχα κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Το μονόπετρο το επέστρεψα.

Όταν δύο άνθρωποι βλέπουν ότι δεν πάει άλλο η σχέση, το ώριμο πράγμα είναι να καθίσουν να το συζητήσουν και να το λήξουν για να προλάβουν τον γάμο.

Ο γάμος θα γινόταν στην Σκιάθο. Ήταν οι συγγενείς μου στο νησί, από το εξωτερικό, είχαν πάει τα λουλούδια, κομμωτές, όλοι…

Εγώ τον έπιασα και του είπα θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ήταν κάτι που το νιώσαμε και οι δύο. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. προς Θεού!. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ», είπε αρχικά η Ματίνα Ζάρα.

«Βρεθήκαμε μετά με τον Λάμπρο στην Αθήνα, όταν γυρίσαμε. Πήγα σπίτι, πήρα τα πράγματά μου, όλα καλά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης», εξομολογήθηκε η Ματίνα Ζάρα.

error: Content is protected !!