ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Facebook – Νέα προβλήματα λειτουργίας στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Facebook 1
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνεχίζονται τα προβλήματα για το Facebook. Σύμφωνα με το Downdetector, η πλατφόρμα ταλαιπωρεί ξανά τους χρήστες σήμερα και συγκεκριμένα από τις 7:28 το πρωί έως αυτήν την ώρα.

KEN 1

Διευκρινίζεται πάντως ότι δεν έχουν αναφερθεί θέματα για το Messenger, το οποίο λειτουργεί κανονικά.

Αυτή είναι η τρίτη φορά μου το Facebook αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργίας

Την Παρασκευή (8/10) μαζί με το Messenger και το Workplace κατέρρευσε για περίπου δύο ώρες, με την εταιρεία να ζητά συγγνώμη από τους χρήστες και να τονίζει ότι το πρόβλημα προήλθε από μια ελαττωματική ρύθμιση παραμέτρων.

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη σε όποιον δεν μπόρεσε να έχει πρόσβαση στα προϊόντα μας τις τελευταίες δύο ώρες», ανέφερε η εταιρεία.

«Διορθώσαμε το πρόβλημα και όλα θα πρέπει να επανέλθουν στο φυσιολογικό τώρα» πρόσθεσε μετά.

Είχε προηγηθεί η κατάρρευση της Δευτέρας (4/10) για έξι ώρες

Τη Δευτέρα, ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για ελαττωματική ρύθμιση παραμέτρων η οποία προκάλεσε τη διακοπή σχεδόν έξι ωρών που εμπόδισε 3,5 δισεκατομμύρια χρήστες της εταιρείας να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της, WhatsApp, Instagram και Messenger.

Η διακοπή της Δευτέρας ήταν η μεγαλύτερη που κατέγραψε ποτέ ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector, που παρακολουθεί συστηματικά τα τεχνικά προβλήματα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Το μπλακ άουτ οδήγησε τη μετοχή της εταιρείας σε selloff, σημειώνοντας απώλειες πάνω από 5% την ίδια ημέρα, προσθέτοντας απώλειες σχεδόν 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όπως μετέδωσε το Bloomberg.

Επίσης, η πτώση της μετοχής της Facebook μείωσε την περιουσία του Ζάκερμπεργκ στα 120,9 δισ. δολάρια από 140 δισεκατομμύρια, φέρνοντάς τον στην 5η θέση του παγκόσμιου δείκτη του Bloomberg, κάτω από τον Μπιλ Γκέιτς.

error: Content is protected !!