Φόβος και τρόμος ο 61χρονος που έσκισε τα λάστιχα 36 αυτοκινήτων στον Βόλο – Τι καταγγέλουν οι γείτονες στο TheNewspaper.gr

police astynomia coronavirus it 2882569
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στον εισαγγελέα του Βόλου οδηγήθηκε σήμερα ένας 61χρονος άνδρας, ο οποίος χθες προκάλεσε φθορές σε ελαστικά 36 ΙΧ οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στον δρόμο του σπιτιού του, στην περιοχή της Καλλιθέας. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, ο άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και παρουσιάζει παραβατική συμπεριφορά πολύ συχνά, με αποτέλεσμα να αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο στ γειτονιά του.

KEN 1

Γείτονας του 61χρονου μιλώντας στο TheNewspaper.gr αναφέρει: «Κυκλοφορεί συχνά με μαχαίρι στον δρόμο. Φοβόμαστε οτι θα έχουμε νέο περιστατικό Μακρινίτσας στη γειτονιά μας. Κυνηγάει παιδιά με τον σουγιά, ενώ έχω στην πόρτα μου ακόμα και σημάδια από παλιότερη επίθεσή του. Πολλές φορές κυκλοφορεί γυμνός και κάνει επίδειξη των γεννητικών του οργάνων» λέει και ζητά την παρέμβαση των Αρχών, ώστε ο άνδρας να εξεταστεί από ψυχιάτρους και αν πάσχει να νοσηλευθεί.

«Αποτελεί δημόσιο κίνδυνο. Οι ηλικιωμένοι της γειτονιάς μας στις οδούς Μπασδέκη, Κ. Καρτάλη, Ιωλκού και Ψυχάρη τρέμουν από τον φόβο τους. Δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι» αναφέρει άλλος γείτονας στο TheNewspaper.gr.

Ο 61χρονος κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!