ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Πρώτη αντιπαράθεση Στρατηγόπουλου – Μπακαλιάνου με φόντο το debate

Στιγμιότυπο 2021 10 13 8.25.52 μμ
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Απορρίπτει την πρόταση για debate του νυν και εκ νέου υποψηφίου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρήστου Στρατηγόπουλου, ο έτερος υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, Βασίλης Μπακαλιάνος, ενώ σε ανακοίνωσή του δηλώνει πως δέχεται πόλεμο από την αντίπαλη παράταξη.Συγκεκριμένα, στην  ανακοίνωση του κ. Μπακαλιάνου για τον κ. Στρατηγόπουλο αναφέρονται τα εξής:

KEN 1

«O κ. Στρατηγόπουλος χρειάστηκε ένα γραπτό κείμενο 438 (!) λέξεων, για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και να με καλέσει σε debate. Εντούτοις ο κ. Στρατηγόπουλος ότι είχε να πει και να δείξει ως Πρόεδρος του Δ.Σ.Β., το έκανε τα τελευταία χρόνια με την ιδιότητα αυτή. Οι συνάδελφοι θα κρίνουν εάν αυτό ήταν αρκετό ή όχι ή εάν θα επιλέξουν την δική μας πρόταση και προσέγγιση.

Το επίπεδο του διαλόγου, που επιθυμεί να κρατήσει ο κ. Στρατηγόπουλος, το έδειξε με την ανοχή του σε υποψηφίους του, που όλο αυτό το διάστημα αντί να «αντιπαρατίθενται» με συγκεκριμένες προτάσεις, επιλέγουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, περί δήθεν πολιτικών και άλλων εξαρτήσεων δικών μου.

Προσωπικά κάνω debate με όλους τους συναδέλφους από το 2014 κάθε μέρα και οι απόψεις μου, κάθε θέση μου, για κάθε θέμα, είναι γνωστή σε όλους. Δεν πιστεύω πως πρέπει να σύρουμε τις εκλογές στην παραπολιτική και στον κιτρινισμό. Πρέπει να τις διαφυλάξουμε. Η αντιπαράθεση μας θα πρέπει να είναι προγραμματική και επί συγκεκριμένων θέσεων.

Οι προτάσεις μας, το πρόγραμμα μας, οι θέσεις θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσω και της ιστοσελίδας του συνδυασμού μας https://dikigorikiekinisi.gr/team/, μιας ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε με μεράκι μέσα σε λίγες ημέρες».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!