Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών Λάρισας

oge
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μετά τις εκλογές της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι αντιπρόσωποι για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 -24 Οκτώβρη στην Αθήνα.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. είναι:

Πάσχου Κατερίνα — Πρόεδρος

Βάσιου Νικολέττα – Γραμματέας

Παπανικολάου Γιώτα — Αντιπρόεδρος

Καμπέρη Φανή — Ταμίας

Τσεκούρα Νικολέτα — Μέλος

ΚάτσικαΜαρίτα– Μέλος

Καραγιώργου Χαρά– Μέλος

Τα μέλη της Ε.Ε. είναι:

Βαΐτση Λίτσα, Γούναρη Λίτσα, Χατζηβασίλη Αναστασία

Στη Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε έγινε απολογισμός της δράσης του Συλλόγου τα προηγούμενα 3 χρόνια από τις προηγούμενες εκλογές καθώς επίσης τέθηκαν και οι στόχοι του Συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σημαντικός σταθμός στη δράση είναι το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβρη. Με το σύνθημα του Συνεδρίου«Με πυξίδα τις ανάγκες μας, δυναμώνουμε τον αγώνα για ισοτιμία και χειραφέτηση ενάντια στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας» ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε κάθε γυναίκα που ασφυκτιά από αυτή την κατάσταση που ζει, να έρθει στο σύλλογο, να παλέψει συλλογικά για τη ζωή που έχει ανάγκη και μπορεί να έχει σήμερα, τον 21ο αιώνα.

Το νέο Δ.Σ. προγραμματίζει περιοδείες σε χώρους δουλειάς που εργάζονται γυναίκες, στο πανεπιστήμιο, στις γειτονιές τις μέρες πανελλαδικής εξόρμησης από  14 έως 18 Οκτώβρη. Στόχος είναι η επαφή όλο και περισσότερων γυναικών με τις θέσεις της ΟΓΕ. Το Συνέδριο είναι μια καλή τέτοια ευκαιρία να ανοίξουμε συζήτηση για το ρόλο του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος και την αναγκαιότητα του στην οργάνωση της διεκδίκησης των γυναικών.  Να ανοίξουμε συζήτηση για τις αιτίες της ανισοτιμίας της γυναίκας αλλά να μιλήσουμε και για τις σημερινές, πραγματικές ανάγκες, με βάση τις δυνατότητες της εποχής μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!