ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κέλλας σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κων.Καραμανλής» με Κυριάκο Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή: Χτίζουμε μια φωτεινή Ελλάδα, τιμώντας τον ριζοσπαστισμό του Εθνάρχη

kellas2
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» για την πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 47 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, παρέστη ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας. Ομιλητής ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ενώ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, μετά το πέρας της εκδήλωσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής καθόρισε την πορεία της χώρας στον 20ο αιώνα και σφράγισε το μέλλον του έθνους στην Ενωμένη Ευρώπη και τον Δυτικό Κόσμο.

Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η ένταξη στην ΕΟΚ και η εμπέδωση κοινωνικού κράτους δικαίουσυνιστούν επιτεύγματα των κυβερνήσεων του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το γεγονός ότι στον 21ο αιώνα πορευόμαστε με ασφάλεια στον πυρήνα της ΕΕ και στο επίκεντρο της διατλαντικής συνεργασίας το οφείλουμε στο πολιτικό αισθητήριο του Εθνάρχη και στις ιστορικές επιλογές εκείνων που τον διαδέχθηκαν στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Η παράταξή μας, 47 χρόνια μετά την ίδρυσή της, αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική σταθερά της Ευρώπης, που εργάζεται αδιάλειπτα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της πατρίδας ενώνοντας τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Προχωράμε μπροστά τιμώντας το όραμα και τον ριζοσπαστισμό του Εθνάρχη. Χτίζουμε μια Ελλάδα πιο φωτεινή, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους και προοπτική για τις νέες και τους νέους».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!