ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λύση από Μιχαλάκη στα εργαστήρια του Νοσοκομείου για τον covid-19. Ευχαριστήριο της Διοίκησης

NOSOKOMEIO NEA Medium 1024x576 1
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε στο Νοσοκομείο Τρικάλων αναφορικά με την εργαστηριακή διερεύνηση των “ύποπτων” περιστατικών covid-19 έδωσε με προσωπική του παρέμβαση ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

KEN 2

 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εξέδωσε ευχαριστήριο γι’ αυτό: 

”  Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Τρικάλων, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες εκ μέρους όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου για τη δωρεά εργαστηριακών διερευνήσεων για τη διάγνωση ατόμων με υποψία λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό SARS–CoV-2 του Νοσοκομείου μας, που πραγματοποιήθηκε από τoν Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, κατόπιν ενεργειών του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη Χρήστου και του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Υγείας κ. Νικολακάκου Σωτηρίου.

Η εν λόγω δωρεά, συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της επιδημικής περιόδου που διανύουμε από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 και συνεισφέρουν στην εύρυθμη παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου μας.

Η κίνηση αυτή έχει μέγιστη σημασία για το νοσοκομείο μας, καθώς συνδράμει στην υλοποίηση των δράσεων, που έχουν στόχο την μέριμνα και διαφύλαξη της υγείας των συνανθρώπων μας”.

Πηγή: trikalavoice.gr

error: Content is protected !!