Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για παρεμβάσεις ύψους 500.000€ για την αντιπλημμυρική προστασία του υδατορέματος Καλέντζη

0cd1aa3f762f5165a21fa87c0430bbf0 L
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Παρεμβάσεις ύψους 500.000 ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος Καλέντζη θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα καθώς αναδείχθηκε ο ανάδοχος του έργου που περιλαμβάνει εργασίες σε μήκος περίπου 5 χλμ. στο τμήμα από την γέφυρα Μακρυχωρίου και ανάντη.

Το έργο καθαρισμού περιλαμβάνει ήπια επέμβαση στην κοίτη, ήτοι εργασίες απομάκρυνσης φερτών, κλαδιών και διαφόρων προσχώσεων καθώς και άλλες εργασίες που κρίνονται απαραίτητες για την αποτελεσματική διόδευση του πλημμυρικού όγκου και την αντιμετώπιση προβλημάτων ροής που προκύπτουν στο παραπάνω δίκτυο.

KEN 2

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωράμε ακόμη ένα σημαντικό έργο για την αντιπλημμυρική προστασία της Π.Ε. Καρδίτσας» δηλώνει  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Στην περιοχή της Καρδίτσας  χρηματοδοτούμε και έχουμε σε εξέλιξη   ένα μεγάλο έργο καθαρισμών και διευθετήσεων ποταμών και χειμάρρων, που θεραπεύουν πληγές και δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για ανθρώπους, περιουσίες,  δημόσιες υποδομές και δίκτυα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Πηγή: karditsalive.net

error: Content is protected !!