Ο ΟΦΗ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Λάζαρο Λάμπρου να είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

KEN 2

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως κρατά τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση μιας και δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Λάμπρου:

«Ζητούσαμε πάρα πολύ τη νίκη, είναι η πρώτη της σεζόν… Έχουμε σταθεί μέχρι στιγμής σε πολλά παιχνίδια πάρα πολύ καλά αλλά δεν είχαμε την τύχη που θέλαμε.

Σήμερα ήρθαμε για να κερδίσουμε, μπορεί να μην παίξαμε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο αλλά η νίκη είναι το σημαντικότερο πράγμα και κρατάμε τους τρεις βαθμούς γιατί σίγουρα παίζει ρόλο στην αυτοπεποίθηση της ομάδας».

Για το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης: «Αντιδράσαμε πολύ γρήγορα, δεν μας πήρε από κάτω και εφόσον ισοφαρίσαμε πολύ γρήγορα είχαμε μετά τον χρόνο και την αυτοπεποίθηση για να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ».

Αν μπορεί να κρατήσει κάτι παραπάνω από τους τρεις βαθμούς από το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Κρατάμε τη μαχητικότητα, την αντίδραση, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, στόχος μας είναι να βρούμε τη χημεία που πρέπει, να παρουσιάσουμε κάτι πολύ καλύτερο, δουλειά κάθε μέρα στην προπόνηση, προσπαθούμε για να το βελτιώσουμε και να έρθουν και οι νίκες».

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})